Vil nogle mennesker kun have opmærksomhed, når de taler om deres følelsesmæssige problemer?

Når nogen taler om hvad der foregår i deres liv, kan det skyldes en række årsager. Måske ønsker de bare at lade andre folk vide om hvad der er foregået for dem.

Dette kan så ses som en normal del af livet og hvad der sker i menneskelige relationer. Som om dette ikke forekomme, ville det være meget sværere for folk at oprette forbindelse til hinanden; faktisk kan dette stoppe dette sker.

Begge måder

Når to mennesker mødes og snakke om hvad de har gjort, er det sandsynligt, at have en positiv effekt på deres forhold. Og når det kommer til hvilken effekt det har, det kan alle stole på hvad de rent faktisk taler om.

Hvis de kun taler om overflade niveau ting, vil det bidrage til at holde deres venskab i live. Men hvis de beslutter at tale om deres følelser eller om deres behov, for eksempel, det kan tillade dem at skabe en endnu dybere forbindelse.

Skal ses

Man vil også dele forskellige dele af deres liv på grund af den effekt det har på dem; det vil opfylde deres behov for at blive hørt. Blot at have en anden person lytter til hvad de har at sige vil bekræfter.

Det kan siges, at dette er på grund af de mennesker bliver afhængige af hinanden, i modsætning til uafhængige. Dette er blot en af de ting, som andre mennesker giver at man ikke kan forsørge sig selv.

Dagens verden

Derfor, hvis man var at gå online og snakke med folk gennem sociale medier, det ikke gonna have samme virkning, som hvis de var med dem personligt. Nu, dette kunne være noget, som de kender kun alt for godt.Den tid, de bruger online taler med folk vil derefter blive noget mere end en tilføjelse til tid, de bruger at tale med mennesker i person. Det så ikke skal ses som noget, der kan erstatte, at være i tilstedeværelse af et andet menneske.

Overset

Endnu, kunne det også være lige så let for en til at glemme alt om hvor vigtigt ansigt til ansigt kontakt er. De kunne så bruge mere tid på at tale med folk over en skærm, og dette naturligvis vil have en negativ effekt på deres velvære.

Hvis man var klar over, hvorfor de føler sig som de gør, gør det muligt at gøre noget ved det. Men uden denne forståelse, kan man sætte det ned til en anden grund, og dette kunne stoppe dem fra at være i stand til at ændre, hvordan de føler.

Rådgivning

Ud over én der blot ønsker at dele deres liv, kan de dele noget for at få en anden persons synspunkt. Dette kunne være et tegn på, at man er i en position, hvor de ikke ved hvad de skal gøre og de håber, at dette vil ændre.

Den person, de deler noget med kunne have en dybere forståelse af hvad de gennemgår, eller de kunne være meget vidende om en bred vifte af emner. Gennem høre deres feedback, kan det kun et spørgsmål om tid, før de er i stand til at tage det næste skridt.

En anden grund

Hvis dette ikke er tilfældet, kan det betyde, at man deler noget med nogen som en måde at få sympati. Dette betyder dog ikke at der er noget galt med dette i sig selv.For eksempel, hvis man har for nylig mistet et familiemedlem, er de tilbøjelige til at finde trøst ved at gøre dette. Og de mennesker, de er tæt på kunne være mere end glade for at vise deres støtte i denne udfordrende periode i deres liv.

Fast

Som tiden går, ens adfærd kunne gradvist ændre og de vil ikke behøver at opleve så meget opmærksomhed fra andre. Selv så, man kunne have tendens til at søge mod andre mennesker for sympati, og det vil ikke være nødvendigt for dem at have mistet nogen.

Der kan altid være noget, der vil få dem til at kigge mod andre mennesker for at få opmærksomhed. En ting, der kan gøre, er, hvis de har mentale og/eller følelsesmæssige problemer.

Følelsesmæssige problemer

Dette kunne være noget, der har mindre indvirkning på deres liv, eller det kunne være langt mere sever. Man derefter vil være glade for at snakke om, hvad der sker for dem, men de vil ikke have lyst til at gøre noget ved det..

Hvis nogen skulle spørge dem, hvis de har undersøgt hvad de kan gøre for at ændre, hvordan de føler, kan man ende kritiserer dem for at være ufølsom. Dette kan vise, at man vil tro at anden personen har en skjult dagsorden, og at de ikke prøver at hjælpe dem med.

En livstidsdom

Man kunne tro at dette er, hvordan deres liv bliver altid og dette kan derefter konfigurere dem til at føle sig som offer. Den opmærksomhed, de søger fra andre kan være måde for dem at føle sig bedre om, hvad de går.

Hvad kan spille en rolle her er at følelser er typisk ignoreret i verden i dag, og det kan betyde, at folk er ofte med tab, når det kommer til hvordan man kan håndtere dem. Det så ikke kommer til at være meget af en overraskelse for nogen til at tro, at de ikke kan gøre noget om, hvordan de føler.

Bevidsthed

Hvis man lider i denne måde, vil de vide, at får opmærksomhed fra andre helt ikke vil ændre deres liv. Det eneste det vil gøre er, gøre deres liv marginalt bedre fra tid til anden.

Det kan siges, at det bedste for dem at gøre vil være at søge efter svar og gøre hvad de kan for at forbedre deres mentale og følelsesmæssige sundhed. Dette kan tage tid og der kan være en række tilbageslag, men dette er en del af processen.

Den første ting man kan gøre er at gå og se deres læge og/eller at finde en terapeut. Undersøger hvad der skete i løbet af deres barndom kan også give dem indsigt i, hvorfor de føler den måde de gør, og herfra; de kan finde måder at beskæftige sig med hvordan de føler.