Soft Gallery – dansk design til de mindste

Når man bliver forældre, lærer man hurtigt, hvor stort et forbrug børn egentlig har. Specielt børnenes tøjforbrug kan virke uoverskueligt for forældrene. Børnene vokser hurtigt de første år, og det betyder, at ting fra garderoben skal skiftes med jævne mellemrum. Når børnene bliver ældre og måske ikke vokser helt så hurtigt længere, er der stadig behov for at skifte tøjet ud, når det bliver slidt. Børnene leger rundt på gulvet og udenfor, og hvis tøjet ikke er fremstillet af slidstærke materialer og i ordentlig kvalitet, er der risiko for at det nemt går i stykker og bliver plettet af mad, maling og andre ting der er besværligt at vaske af. Udover det skal børnene også have tøj, der passer til sæsonen, så man kan tilpasse sig vejret.

Der findes et stort marked af børnetøj, og det kan nogle gange virke uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal handle, og hvilke mærker der er af god kvalitet. Hvis man vil være sikker på at give sit barn komfortabelt og holdbart tøj af højeste kvalitet på, har modefotografen og stylisten, Barbara Hvidt, og designeren, Tine Holt Møller, i 2007 skabt en kreativ designduo, der designer og producerer lusksus børnetøj.

Kunst tilgængelig i børnehøjde

Det er et af de mest eftertragtede børnetøjsbrands blandt forældre over hele verden, og det er der god grund til. Grundlæggerne formår at omdanne tidens hotteste trends og designs til klædeligt børnetøj i samarbejde med en ny national eller international kunstner. Der fokuseres på at producere tøj til børn af bedste kvalitet, så børnene kan få det mest behagelige og blødeste tøj på. Derudover arbejdes der med afbalancerede farver og fine detaljer såsom broderier og prints, som er med til at skabe et enestående udseende, der vil være klædeligt til et hvert lille barn. Specielt mærkets ugleprint, som er produceret i økologisk bomuld, er én af mange favoritter og vil klæde alle små børn.

Se det store udvalg online

Hos Lillepot.dk er der et bredt og smukt udvalg af både basis- og home-kollektionerne. Her bliver det gjort nemt og overskueligt at handle online og finde de bedste produkter til fordelagtige priser døgnet rundt. Find et stort udvalg af Soft gallery på Lillepot.dk.