Sådan laver du en god datingprofil

Dating er ikke et nyt fænomen. Men i dag er det et langt bredere fænomen, end det var før i tiden. Årsagen er naturligvis, at du i dag har muligheden for at date online. 

Der findes et væld af danske hjemmesider dedikeret til online dating. Sider som datingpilot.dk tillader dig desuden nemt og hurtigt at få et overblik over de bedste af dem. Når du har fundet den datingside, der passer bedst til dig, kan du gå videre til at oprette din datingprofil. Og i denne forbindelse kan du med fordel følge de tre råd, som vi udlægger nedenfor. 

Skriv en fængende profiltekst 

Først og fremmest bør du sørge for at bruge god tid på at skrive din profiltekst. Profilteksten bør være kortfattet, og dertil kan det være en god idé, at du skriver noget om dig selv, som skiller dig ud fra mængden. At du godt kan lide solskin siger ikke nær ligeså meget om din personlighed, som at du for eksempel holder af at se kinesiske dokumentarfilm eller bage kage hver søndag. 

Vær ærlig

Når du skriver din profiltekst, er det også vigtigt, at du er ærlig. Lad være med at skrive, at du helt vildt godt kunne tænke dig at springe med faldskærm, hvis du er bange for højder. Og afhold dig fra at skrive, at du er interesseret i casual forhold, hvis du ved, at du er på udkig efter noget seriøst. 

Brug nogle gode billeder 

Enhver datingprofil bør indeholde mindst to-tre gode billeder. Sørg for at bruge nogle billeder, der er taget i nyere tid, og vælg dertil gerne billeder, hvor du laver noget, du er glad for. Så forhøjer du dine chancer for at tiltrække mennesker, hvis interesser nogenlunde matcher dine egne.