Øg effektiviteten og skån medarbejderen med en vakuumløfter

Industriarbejde stiller store fysiske krav. Alt efter hvilken industri, der er tale om, ser de fysiske krav forskellige ud, men fælles for dem alle er, at de slider på medarbejderne. Fælles for dem er imidlertid også, at der findes en bedre løsning. ALVAC A/S har gennem mange år arbejdet med løfteløsninger indenfor alle slags industrier, og deres vakuumløftere har hjulpet et væld af industrier mod et mere effektivt og skånsomt arbejdsmiljø.

Det er ideelt og fordelagtigt for alle parter at kunne optimere arbejdsprocessen i en given industri – øget effektivitet leder til hurtigere og bedre arbejde, alt imens sygefraværet bliver mindre og medarbejderne gladere. Vakuumløftere er et oplagt bud på en optimerende løsning, og ALVAC A/S har gennem flere årtier hjulpet et hav af industrier på vej mod en optimeret arbejdsproces og et optimeret arbejdsmiljø.

Smart arbejde fremfor slidsomt arbejde

ALVAC A/S har hjulpet utallige virksomheder og industrier med at optimere det daglige arbejde. Ny teknologi har givet mulighed for nye redskaber, og disse gør det muligt at gøre arbejdet smart fremfor slidsomt. De populære vakuumløftere hos ALVAC A/S gør det eksempelvis muligt at løfte ethvert objekt og har utallige anvendelsesmuligheder. Teknologien er simpel – vakuumløfteren suger sig ganske enkelt fast til et objekt ved hjælp af et undertryk, som skabes af en motor. Der findes løfteudstyr til ethvert behov – alt fra 2 kilo til 20 tons kan gøres let som luft. Er der brug for det, kan et vakuumåg installeres til at løfte materialer med et større overfladeareal, og eventuelle løfteslanger og taljer kan ligeledes installeres alt efter behov. Dette gør vakuumløfteren relevant for enhver type industri. Kort sagt kan man altså med en vakuumløfter øges effektiviteten ved at gøre arbejdet smart fremfor slidsomt, og en sådan investering betaler sig på både kort og længere sigt!

Service og specialløsninger

Behovene i de forskellige industrier er mange og forskelligrtede, og ALVAC A/S har erfaring indenfor brancher såsom fødevare- og medicinalindustrien, jern og metal, lager og logistik samt træ- og møbelindustrien. Den store erfaring indenfor de forskellige brancher har været med til at markere ALVAC A/Ss stærke position på markedet, hvor de er alment kendt for at tilbyde en altomfattende service og samtidigt have en sans for at operere med specialløsninger tilpasset til den enkelte industris behov. ALVAC A/S er med hele vejen fra kravspecifikation, designoplæg, budget, produktion og test til den endelige levering og montering af vakuumløfteren.

Læs mere om vakuumløftere og få et indblik i, hvordan din arbejdsplads kan optimeres.