Giv en personlig gave – giv en oplevelse

Nogle mennesker er svære at købe gaver til, for enten ønsker de sig ikke noget særligt, og ellers føler du måske bare, at du gerne vil give en lidt mere personlig gave, fordi de fortjener det! Har du en helt særlig person – eller flere – i dit liv, så kan en oplevelsesgave være en super god idé til en anderledes og meget kærlighedsfyldt gave, der viser, at du holder af dem.

Der findes utrolig mange typer af oplevelsesgaver, og her er det bare med at undersøge markedet og udvælge lige præcis det oplevelsesgavekort, der passer til din veninde, kæreste, datter, eller hvem den heldige nu er. Hvad end det er action, selvforkælelse, madoplevelser eller noget helt fjerde, så kan du finde det i en oplevelsesgave.

Mulighederne er mange

Er det manden derhjemme, du synes trænger til forkælelse og mere end blot en ny boremaskine? Så giv ham en tur i en fed bil, der uden tvivl vil resultere i en uforglemmelig dag for ham. Du kan også give ham en tur i en luftballon – en gave, der sætter jer begge i fokus og med garanti giver jer en oplevelse for livet.
Der findes også gavekort til oplevelser på restauranter, caféer og lignende, som du kan give til fx din søster eller din veninde. Med en cafétur som gave giver du timevis af hygge, nærvær og god mad – blot pakket smukt ind.

Har din kollega klaret det ekstra godt, eller gennemgår hun en svær periode, og vil du gerne forkæle hende og vise hende, at du er der for hende? Forkæl hende med et oplevelsesgavekort til massage eller ansigtsbehandling og lad hende føle, hvor vigtig hun er for dig.

Er caféturen for kedeligt eller luftballonturen for vild? Der findes flere tusinde gavekortoplevelser, og derfor er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opleve. Så hvad med at prøve et chokoladekursus, en øl-smagning, en guidet rundvisning på et museum eller opleve København i en limousine?

Der er med andre ord utallige oplevelser, der venter på dine kære, og det er super nemt at købe. Du går blot ind på hjemmesiden og finder den oplevelse, du vil forkæle med, og når den er betalt, kan du vælge mellem at printe gavebeviset selv eller få det tilsendt med posten. Oplevelsesgaver findes i alle prislejer – faktisk helt ned fra kun 199 kr. – også til de dyrere af slagsen såsom luftballontur eller hotelophold. Du kan se en oversigt over de bedste butikker der sælger oplevelsesgaver hos gavekortoplevelser.dk.

Vis din kærlighed – giv en oplevelsesgave.